Zhduket një person nga Klina

Një person nga fshati Dush i Klinës është raportuar si i zhdukur,

I zhdukuri është me të meta mentale dhe babai i tij ka raportuar se është larguar nga shtëpia dje rreth orës 13:00.

“Me 07.07.2020 ankuesi mashkull  kosovar ka raportuar se djali i tij me të meta mentale është larguar nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës

SHARE