Zhduken vëlla e motër në Hajvali

Dy persona të mitur janë raportuar të zhdukur në Hajvali. Policia njofton se dy fëmijët janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet se ku ndodhen.

Përmes raportit 24 orësh, Policia ka bërë me dije se rasti është nën hetime.

“Dy ankuesit një femër dhe një mashkull K-Shqiptar kane raportuar se dy fëmijët e tyre të mitur një femër dhe mashkull K-Shqiptar janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tyre”, thuhet në raportin e policisë./Klna info/

SHARE