Zhduken dy motra në Istog

Dy vajza janë zhdukur në Istog.
Një person mashkull ka raportuar në polici se të dy vajzat i janë zhdukuar.Ai raportohet të ketë thënë se vajzat e tij janë larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e tyre.“Me 14.02.2020 një mashkull kosovar ka raportuar se dy vajzat e tij janë larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vend ndodhjen e tyre. Rasti është duke u hetuar.”, thuhet në raportin e Policisë.

SHARE