VV në Klinë viziton Bashkësinë Islame dhe Xhaminë e Klinës për Kurban Bajram

Delegatët nga qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! – Klinë patën kënaqësinë dhe nderin të vizitojnë Bashkësinë Islame dhe xhaminë e Klinës për rastin e festës së Kurban Bajramit, ku u mirëpritën nga Kryetari i Bashkësisë Islame të Klinës, mulla Kadria Berisha, dhe imamët Fitmi Bojaj dhe Hetem Desku.

“Kjo ishte një përvojë e jashtëzakonshme që na lejoi të përjetojmë nga afër një nga festat më të rëndësishme të fesë islame.

Vizita filloi me një pritje të ngrohtë nga përfaqësuesit e Bashkësisë Islame, të cilët na mirëpritën me zemërgjerësi dhe respekt. Ata na shpjeguan rëndësinë e Kurban Bajramit, një festë që simbolizon përkushtimin, sakrificën dhe ndarjen me të tjerët. Kjo festë është një mundësi për besimtarët që të reflektojnë mbi vlerat e solidaritetit dhe dhembshurisë.

Jemi shumë mirënjohës për mikpritjen dhe përvojën e paharrueshme që patëm gjatë kësaj vizite. Falënderojmë Bashkësinë Islame dhe xhaminë e Klinës për ngrohtësinë dhe dashamirësinë që treguan ndaj nesh në këtë ditë të shenjtë”, shkruan dega e VV-së në Klinë.