Vetëvendosje në Klinë, vazhdon me anëtarësime të reja

Lëvizja VETËVENDOSJE!, Qendra në Klinë, vazhdon me anëtarësime të reja.

Anëtarët e rinjë i mirëpriti Kryetari i Qendrës së Klinës z.Xhafer Berisha si dhe anëtari i Kryesisë z.Haxhi Berisha, duke iu dëshiruar mirëseardhje në Lëvizjen VETËVENDOSJE!

Lëvizja VETËVENDOSJE!