PDK në Klinë në mbështetje të kandidatëve të sajë drejt fitores

Sot, Shtabi Zgjedhor i PDK-së në Klinë dhe kryetari i PDK-së në Klinë Sokol Bashota, kanë mbajtur një takim mobilizues me strukturë të partisë. Të pranishëm ishin 3 kandidatët për deputetë nga kjo komunë:
Naim Musliu, Haki Morina dhe Betim Elezaj.
Takimin e bëri të ditur vetë Naim Musliu përmes facebook-ut. Postimi i tij: