Veterani i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Agim Shala, ka vdekur sot në vendlindjen e tij, në Kleçkë, 

Agim Shala ishte një prej ushtarëve të parë të UÇK’së dhe për shumë ushtarë ishte motivim.

Ai shërbente si ushtarë në Brigadën 121 ‘Kumanova’ dhe njihej me emrin ‘Nafaka’.

Varrimi i të ndjerit bëhet nesër në varrezat e Dëshmorëve në Kleçkë, në ora 15:00./

SHARE