Vëllai i heroit të Mehmet Ukajt, Halil Ukaj nga Gjermania për të votuar “Krejt dhe Drejt”

Nesër në Kosovë qytetarët do ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar.

Një mobilizim të jashtëzakonshëm kanë treguar bashkëatdhetarët, ata ia mësyjnë vendit për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre.

Edhe vëllai i heroit të kombit nga Ceroviku Halil Ukajt, Mehmet Ukaj, bashkë me miqtë e tij nga Gjermania erdhën në Kosovë.

Ata janë përkrahës së VV-së në krye me Albin Kurtin.

“Krejt dhe Drejt”, janë pankartat që Halili me grupin e tij mbanin në duar.

SHARE