Vdes një i burgosur, po trajtohej në Spitalin Rajonal të Pejës

Shërbimi Korrektues i Kosovës dhe Departamenti Shëndetsor i Burgjeve, ka njoftuar se sot rreth orës 13:40 në Spitalin Rajonal të Pejës ka ndërruar jetë një i burgosuri,

I burgosuri nga fillimi i mbajtjes së dënimit ishte pranuar me probleme të rënda shendetësore, si pasojë tërë kohën ishte trajtuar në Stacionarin e burgut sipas rekomandimeve të specialistëve përkatës të ShSKUK-së.

Siç thonë nga SHKK, kohëve të fundit viktima ka qenë i shtrirë duke u trajtuar në Spitalin Rajonal të Pejës, ku edhe ka ndërruar jetë në Kujdesin Intensiv të këtij spitali.

Organet kompetente janë duke u zhvilluar procedurat ligjore, ndërsa autopsia do të verifikoi shkakun e vdekjes.