Vazhdojnë aderimet në NISMA Socialdemokrate Dega Klinë

Sot,me datë 10.06.2019 në prezencen e Kryetarit, Sekretarit të përgjithshem dhe Kryetarit të rinisë, në subjektin tonë politik NISMA Socialdemokrate Dega në Klinë aderuan z.Albert Selitaj student i gjuhës angleze dhe Leotrim Hajdari me profesion Gjeolog.
Anetarëve më te ri të subjektit tonë politik, mirëseardhje ju dëshiroj kryetari i Degës z.Muhamet Gashi,i cili i falenderoj dhe ju uroj suksese të përbashkëta në rrugëtimin tonë politik NISMA Socialdemokrate.