Varroset veterani i luftës së UÇK-së, Abedin Gashi, i cili vdiq tragjikisht në aksident trafiku

Në praninë e bashkëluftëtarëve dhe qytetarëve, sot iu dha lamtumira e fundit Veteranit të Luftës së UÇK-së, Abedin Gashi,

I ndjeri kishte vdekur tragjikisht në një aksident trafiku pardje në fshatin Gremnik të komunës së Klinës,

SHARE