Ujmiri ka një javë pa ujë të pijshëm

Fshati Ujmir i komunës së Klinës ka një javë që ka mbeyur pa ujë të pijshëm. Banorët e këtij fshati thanë për Klina info se në fshatin Shtaricë ka shpërthyer një gyp i ujësjellësit dhe se që një java kan mbetur pa ujë. Jemi duke pritur nga komuna që të rregullohet kjo gjendje, mirëpo deri tani nuk ka kurrfar intervenimi, thanë banorët e Ujmirit/Klina info/