VAJZA E KRYETARIT TË KLINËS, KA KOHË QË ËSHTË PRANUAR NË SPITALIN E SLK LUNGENKLINIK LÖWENSTEIN NË GJERMANI, KU ËSHTË DUKE PUNUAR DHE DO TË VAZHDOJË SPECIALIZIMIN.

Marigona Zenun Elezaj, vajza e Kryetarit të Klinës, i cili akuzohet se ka ushtruar ndikim në punësimin e saj, ishte një nga studentet më të dalluara të fakultetit të Mjeksisë në Universitetin e Prishtines, por për punësimin e saj që ka ndodhur para 1 viti e gjysmë është proklamuar që ka ndodhur me ndikim, ndërsa ajo tashmë është pranuar në Gjermani në spitalin SLK LUNGENKLINIK LÖWENSTEIN ku do të vazhdojë dhe specializimin.
Ndersa vendimin e prokurorise për të hetuar rastin, e bën qesharak edhe fakti që në Klinë në atë kohë në QKMF ka pasur mungesë të mjekeve, dhe mungese ka edhe sot, ku momentalisht llogaritet se janë në mungesë 4 mjekë.

SHARE