UjëvaraFest” 2019

Edhe 20 ditë para Festivalit Kulturor “UjëvaraFest” 2019 Edicioni III, më 26 dhe 27 Korrik në Klinë dhe të Ujëvarat…ku 70% e përgatitjeve organizative tashmë janë kryer, si traditë për të mirëpritur dinjitetshëm artistët dhe pjesëmarrësit nga nxënësit deri të diaspora, nga Klina deri të Butrinti.

#UjëvaraFestnjëmisionartistik