Turneu ndërkombëtar i boksit do të mbahet në Klinë, marrin pjesë shtete të ndryshme

89

Federata e Boksit e Kosovës ka dalë me vendim për Klubin e Boksit “Dukagjini”, në Klinë.
Në këtë vendim thuhet se:
Federata e Boksit e Kosovës lëshon këtë vendim për k.b.”Dukagjini” Klinë i cili do te organizoj turneun memorial ndërkombëtar të boksit kushtuar dëshmorëve “Syl,Idriz,Milazim Balaj”.
BOXING FEDERATION OF KOSOVA
Ne turne marrin pjesë boksierët nga Kroacia, Shqipëria, Mali I Zi, Maqedonia e Veriut dhe Kosova.
Turneu mbahet me 01.10.2022 në Klinë.

Kina.info është sponsor medial dhe do ta transmetojë live turneun