Rexhep Morina, boksieri që po bëhet gati për garat e mëdha, vizitohet nga Drejtori i Klubit

Drejtori i Klubit të Boksit “Dukagjini”, Hajdin Balaj, ka vizituar sot boksierin Rexhep Morina, i cili ndodhet në Brezovicë bashkē me disa boksierë të tjerë.

Sportistët po bëhen gati për ta përfaqësuar Kosovën në garat që do të mbahen.

Bashkë me Balajn ishte dhe sekretari i përgjithshëm Latif Demolli, selektori Besnik Vranovci, Mehmet Hagjani dhe ish-selektori Shefki Bogujevci.

Balaj i uroj shumë fat Rexhepit, i cili dhe është pjesë i Klubit të Boksit “Dukagjini”, nga Klina.

SHARE