Tun Dedaj apelon të votohet Zenun Elezaj: E ka dëshmuar që është me qytetarin dhe për qytetarin

16

Bartësi i listës së AAK-së me numrin 1, Tun Dedaj kërkon nga qytetarët e Klinës që ta votojnë Prof.Dr. Zenun Elezaj edhe për një mandat për kryetar të Klinës.

Dedaj thotë se Elezaj e ka dëshmuar se di të qeverisë, është për qytetarin dhe me qytetarin.
Vetëm me AAK-në dhe kryetar Zenun Elezaj, Klina do ta vazhdojë ndryshimin dhe zhvillimin.
“Për qytetarin, femerin, bizneset e vogla, për një qytet me perspektivë, voto Prof.Dr.Zenun Elezaj”, është shprehur Dedaj.

Voto Listën e AAK-së nga 1 deri në 29