Trupa e teatrit “Osman R. Gashi” Klinë, u shpërbly me Vendin e Parë

Trupa e teatrit “Osman R. Gashi” Klinë, u shpërbly me Vendin e Parë si shfaqja më e mirë dhe aktorja më e mirë në festivalin e teatrove në Manifestimin “Lulëkuqja e Prillit” Kamenicë. Drama “Nëna” me autore: Vlora Gashi , Regjisor: Alban Gashi, Aktruan: Agnesa Vishaj, Adriatik Vishaj, Elmi Saliu, Alea Mulaj dhe Alban Gashi më sukses përfaqësuan Komunën e Klinës.