Kv. Klina starton me këmbë të mbarë kampionatin Voleybollistik

Kampionati i volejbollit të femrave ka filluar përkundër situatës pandemike në vend.
Klubi i volejbollit Kv.Klina ka filluar këtë kampionat si musafire, me fitore bindëse prej 3:0 kundër ekipit gjakovar Kv.Vllaznimi.
Shpresojmë që të gjitha lojrat e këtij kampionati të përmbyllen dhe Kv.Klinës i urojmë vazhdim të këtyre sukseseve!/Klina.info/

SHARE