Tigri vjen me një perlë për shqiptarët që po shkojnë në Gjermani pas heqjes së vizave, shembull e merr vëllain e tij

Mijëra kosovarë ia kanë mësyre për vizitë vendeve perëndimore pas liberalizimit të vizave. Për vizitë, aktorit të njohur shqiptar në Gjermani, Kreshnik Ibrahimit i kanë shkuar edhe nëna dhe vëllau i tij.
Këtij të fundit ia ka dedikuar një postim mjaft interesant. Se për çka bëhet fjalë, mund ta shihni në statusin e mëposhtëm.

Postimi:

Une dola sot me shku me punu e me dhimti shpirti qe e lash tuj flejt vllavin ne shpi qe ka ardh prej Kosove…kesh tuj than vet me veti gjyna ???? kti edhe ne Kosove gjith i bjen me flejt ne gjum tan diten qashtu tash edhe ne Gjermani ????????????????