TI NDIHMOJMË LEANIT

TI NDIHMOJMË LEANIT

Njoftim:

Përshendetje njërze të vullnetit të mirë,Bamirsa, Familjare , Miqë , Gjith ata që po ndihmojnë per shërimin e LEANIT tonë.
Duam të ndajmë me ju të gjithë një info,nga spitali ku është shtruare LEANI.
Gjëndja e LEANIT ështe duke u permisuar por me hapa te ngadalshëm ,nje falenderim i madh shkon per gjithë stafin mjeksore që janë duke u merr me trajtimin e voglushit tonë.
Familja PRENKA ju falenderon të gjith ju qe po vazhdoni të kontriboni per ngrumbullimin e mjeteve per sherimin e djalit ton LEANIT.

Ju njoftojm që deri me tani jan mbledhur,( 37,276,46 € ) .
JU LUSIM të mos ndaleni së ndihmuari sa do që te keni mundësi ne mbledhjen e gjitha mjeteve që ta sherojmë LEANIN E VOGEL.

TERAPIA që është duke e marr Leani kushton (100.000 € ).
Andaj kontributi juaj ështe një shprese per LEANIN .

ZOTI JU SHPËRBLEFT?

FALIMINDERIT PERZËMËRSISHT
Me Respekt Prinderit e Leanit dhe gjithe Familja PRENKA.