Thaçi dekoron me Urdhrin Heroi i Kosovës, Hamit dhe Halim Ngucatin

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, ka dekoruar me Urdhrin Heroi i Kosovës, Hamit dhe Halim Ngucati.

Ai përmes faqes së tij në Facebook, ka thënë se ata janë pasardhës të bashkëluftëtarëve të Shotë dhe Azem Galicës.

SHARE