Tërmet në Kosovë

Një tërmet sapo ka ndodhur në Kosovë.

Lëkundjet janë ndjerë në Prishtinë në orën 15:25.

Nuk dihet ende epiqendra dhe shkalla e tërmetit, por në bazë të dridhjeve bëhet fjalë për një tërmet jo aq të vogël.

SHARE