16 raste te reja me COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 733 raste te reja ne Kosovë, 137 të shëruar si dhe 4 raste te vdekjes.

Ndër të prekurit me virus janë edhe 16 persona nga komuna e Klines, më saktsisht nga fshati Dollovë një (1) rast, nga fshati Dugajevë një(1) rast, nga fshati Gjurgjevik i Madh një (1) rast, nga fshati Jagodë një (1) rast, nga fshati Rixhevë një (1) rast, nga fshati Siqevë dy (2) raste, nga fshati Stupë dy (2) raste, nga fshati Ujmirë dy (2) raste, nga fshati Videjë një (1)rast, nga fshati Zllakuqan një (1) rast si dhe nga qyteti i Klines tre (3)raste. /Klina.info

SHARE