Telegram ngushëllimi nga OVL-UÇK në Klinë për vdekjen e veteranit të luftës, Mujë Gashit

Kryetari i OVL-UÇK-së dega në Klinë, Hajdin Balaj, ka ngushëlluar familjen, miqtë, ish bashkëluftëtarët dhe të gjitha ata që e kanë njohur Mujë Gashin.
Balaj ka thënë se Mujë Gashi ka qenë një veprimtar dhe luftëtar i denjë i lirisë dhe që ka dhënë një kontribut të çmuar për vendin./Klina.info/

SHARE