Të shtunën në Sferkë promovohet libri i ri i autorit Dinë – Agim Gashi

65

Me 20 gusht në ora 11:00 te “Zyra e Vendit”, në Sferkë, do të bëhet promovimi i librit “Rrëfimet e mija nga UÇK dhe të bashkëluftëtarëve të mij për luftën në rajonin e Sferkës”, të autorit Dinë – Agim Gashi.
Promovimi do të bëhet para mysafirëve, familjarëve dhe të ftuarve.