3 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

0
18

Sot janë konfirmuar 267 raste të reja me covid, 163 të shëruar dhe një rast i vdekjes ne Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 3 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Dobërdol – 1 rast
Zabergjë – 1 rast
Klinë – 1 rast. /Klina.info