Të shtëna në kryeqytet, dyshohet për të plagosur

Para pak minutash të shtënat  janë dëgjuar në Prishtinë, ngjarja ka ndodhur rrugës për Gërmi.

Në vendin e ngjarjes ka dalur Policia e Kosovës, dyshohet se një person ka mbetur i plagosur.

Nga vendi i ngjarjes ka ikur i plagosuri, si dhe personat e dyshuar që kanë kryer këtë akt./Klia info