Të premten e kaluar Aventurierët u mblodhën në banesën e tyre në Spille.

Të premten e kaluar Aventurierët u mblodhën në banesën e tyre në Spille. Pasi u njohën me menaxherin dhe me beach barin ku do të punojnë , nata e tyre mori një kthesë të papritur. Çfarë do të bëhet me fatin e Stivit ? Gjithashtu, kush është Aventurieri i fundit ? Episodi i 2 shfaqet të premten ora 23:00 në @topchannelalbania Mos e humbisni!!! #aventurieret #realitytv #realityshow #letsgo

SHARE