“Të kuqe”

Deputetet e Kuvendit të Kosovës të veshura në të kuqe. Kjo ishte simbolika që ata e paraqiten sot në seancë.

Dy deputetet e LVV-së, Mimoza Kusari-Lila dhe Arbërie Nagavci në foto me kryetaren e Kuvendit, Vjosa Osmani.

“Zonjat në të kuqe ❤️ #ForcaEGrave WomenPower”, ka shkruar Kusari-Lila.

SHARE