Vjehrra kërcënohet nga reja, e raporton në Polici

Vjehrra ka raportuar në Polici se është kanosur nga reja e saj.

Policia e Kosovës, përmes raportit 24-orësh, ka bërë të ditur se me vendim të prokurorit palët janë liruar, si dhe rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.

Prizren, 07.04.2021 – 18:10. Ankuesja femër kosovare ka informuar se është kanosur nga reja e saj, e dyshuara femër kosovare. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit palët janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

SHARE