Të hënën promovohet libri i autorit Sali Marmullaku “Historiku i Futbollit në Komunën e Klinës”

Të hënën me datë 27.05.2024 në ora 11:00 në Shtëpinë e Kulturës Jehona e Dukagjinit Klinë do të promovohet “Historiku i Futbollit në Komunën e Klinës” me autor Sali S. Marmullaku.

Autori ju fton të merrni pjesë në këtë ngjarje kulturore dhe sportive në Klinë./Klina info/