Tani ne Klinë pacientet do marrin sherbime te Ultasound

Njoftimi nga QKMF Klinē

Sot në QKMF filluam parapergatitjet pë fillimin e punës me Ultrasound nga Dr.sc .Gazmend Bojaj-Speicialist i M.F dhe Dr.Agron Prenaj-Specialist- Internist.
Poashtu falenderojme Komunen e Klines dhe ne veqanti DSHMS dhe Drejtorin Dr.Hekuran Sejdiu per kete investim shume te qelluar.
Tani ne Klinē pacientet do marrin sherbime te Ultasound të firmes Samsung.
Falemenderit edhe Kosova Med për kete paisje të mrekullueshmë.
Drejtoria e QKMF