Tabela e rezultateve të votave nga diaspora – Vetëvendosje bindshëm e para

Lëvizja Vetëvendosje prin bindshëm në numërimin fillestar të votave nga diaspora.

Partia e Albin Kurtit ka marrë 653 vota nga numërimi i paradites.

Partia Demokratike e Kosovës ka 351 vota dhe rënditet e dyta nga rezultatet e deritashme.

LDK-ja është e treta me 330 vota, AAK-PSD kanë 204 vota, ndërsa Nisma ka marrë 147 vota nga diaspora.

Rezultati është nga numërimi i 1.708 votave të ardhura me postë nga diaspora./