Ta ndihmojmë Florimin 5 vjeçar. Florim Gashi nga Sferka e Klinës ë

Ta ndihmojmë Florimin 5 vjeçar.
Florim Gashi nga Sferka e Klinës është diagnostifikuar dhe i duhet te bej Transplant te palcës kockore. Prindërit e Florimit janë te pa pune dhe i duhet ndihma jone ne këto dite te vështira. Andaj i lus te gjithë qe te kontribuojmë qe Florimi te shërohet dhe te jetë ne shkolle e jo neper spitale. Vetëm zemra e një prindi mund ta di dhembjen e madhe qe ka ne këto dite qe po kalon Familja Gashi andaj lus ata qe kanë mundësi te ndihmojnë te kontaktojnë me prindin e Florimit (Kujtim Gashi) ne ketë nr tel 046 147 303 Nëse nuk keni mundësi te ndihmoni financiarisht ju lutem ta ndihmojmë me shpërndarje.