SUPER ZBRITJE në NORA market! Festo Fitër Bajramin me çmimet më të mira

SUPER ZBRITJE në NORA market!
Festo Fitër Bajramin me çmimet më të mira.

Super Zbritja është e vlefshme prej datës 06 – 09 Prill, në pikat tona në Klinë, Vragoli dhe Istog.

Ju mirëpresim!