Spitali i Gjakovës ndërpren operacionet me arsyetimin e temperaturave të larta

Menaxhmenti i Spitalit të Gjakoves ka marrë një vendim të papranueshëm duke ndërprerë operacionet elektive me arysetimin e temperaturave të larta.

Temperaturat e larta që po mbizotrojnë në vendin tonë ka bërë që Spitali i Gjakovës të ndërprejë operacionet e parapara.

Këtë e ka bërë të ditur përmes një njoftimi në Facebook.

Sipas njoftimit operacionet janë shtyer si pasojë e temperaturave të larta si dhe pushimeve vjetore.

Këto salla operative do të punojnë vetëm për rastet urgjente dhe se ky vendim do të jetë në fuqi deri në marrjen e një vendimi tjetër.