Sot nafta lirohet për 1 cent

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë i ka publikuar çmimet për derivatet.

Çmimi maksimal i lejuar për naftën gjatë së mërkures është 1 euro e 72 centë.

Ky produkt do të shitet për 1 cent më lirë sesa një ditë më parë.

Kurse, benzina është 1 euro e 43 centë, apo një cent më shtrenjtë se çmimi paraprak i lejuar.

Derisa gazi sot do të shitet për 71 centë.