Sonte në Oda e Lales në fshatin Doberdol-ne ora 20.00RTV Fontana

Shikues e dëgjues të RTV Fontana, Oda e Lales në fshatin Daberdol-Klinë në Oden e Valentin Lacit transmetimi sonte me 31 10 2019 në ora 20,00.
Në Oden e Lales është prezent grupi folklorik në përbërje: Valentin Laci,- çifteli, Vitor Dushi – sharki, Gzim Berisha – violinë, Tafil Aga – harmonikë, Leonard Gashi – çifteli dhe Gani Shala – def. Mysafir special rapsodi veteran Ali Krasniqi.
Mysafiret tjerë në odë: Mark Pjetër Berisha, Pashk Krasniqi, Prend Buzhala,Pal Canaj, Idriz Berisha Xhixhi, Dodë Grabanica, Vitor Krasniqi dhe Gjergj Laci.
Falenderojmë Valentin Lacin për mikpritje në emer të stafit të RTV Fontana.

SHARE