Sonte Istogu në mesin e komunave më të prekura me koronavirus

Komuna e Istogut me shënimin e 11 rasteve të reja me koronavirus i ëshë bashkangjitur Vushtrrisë, Prishtinës dhe Fushë Kosovës.

Komuna e Istogut ka disa ditë që nuk ka shënuar asnjë rast pozitiv.

IKSHPK ka bërë të ditur se të infektuarit në Istog vijnë nga fshati Shushicë.

Sonte në Kosovë janë konfirmuar gjithsej 53 raste me koronavirus, ku shumica vijnë nga Komuna e Vushtrrisë dhe Prishtinë./Klina.info/

SHARE