Shokon mjeku italian: Kanceri shërohet me vetëm një përbërës shtëpiak

Tullio Simonchini, mjeku italian, pretendon se kanceri është vetëm një baktere dhe asgjë më tepër.

Ai gjithashtu pohon se soda e bukës mund ta eliminojë atë.

Ky mjek italian në lidhje me këtë metodë të luftimit të kancerit shprehet shumë i sigurtë.

Ai vetë ka shëruar disa qindra apo edhe mijëra njerëz nga kanceri.

Terapia është e padëmshme dhe njerëzit që vuajnë nga kanceri nuk rrezikojnë asgjë ta përdorin.  Për fat të keq, mjekësia dhe realiteti nuk kanë treguar rezultate pozitive në luftën kundër kësaj sëmundje të rëndë e vdekjeprurëse.

Kanceri është baktere:

Deklarata shokuese nga Dr. Simonch thotë se: “Rreth njëqind vjet më parë, teoritë rreth kancerit thuhej se tregonin për një sëmundje brendaqelizore dhe të pashërueshme, por sipas mendimit tim është një infeksion fugal dhe një fenomen i veçantë qelizor.

Doktori shprehet se ky infeksion fugal mund të shërohet me ndihmën e një përbërësi që të gjithë e kemi në shtëpitë tona e që është soda e bukës.

Sipas tij, terapia me sodën e bukës për luftë kundër kancerit duhet të ketë periudhë një mujore, ku çdo mëngjes dhe mbrëmje ju duhet të merrni një lugë gjelle sodë buke dhe një gotë ujë në mënyrë që ta trajtoni kancerin në zorrë të trashë, kancerin e gojës ose të stomakut.

Gjithashtu, brengosëse janë edhe rastet e kancerit të qafës së mitrës dhe ato vaginale, që sipas tij duhet të pastrohen me masën e përgaditur nga 2 litra ujë dhe dy lugë sode buke të tretura mirë.

Nuk dihet se çfarë ka të vërtetë në gjithë këtë pohim të doktorit italian, por vërtetë kjo që ai ka thënë, ka bërë bujë të madhe në botë.