Sot mbahet ceremonia përmbyllëse e garës ndërkombëtare “Ushtari më i mirë 2024”

Të premten, me datë do të 26 mbahet ceremonia përmbyllëse të garës ndërkombëtare “Ushtari më i mirë 2024”,

Siç ka bërë të ditur Ministria e Mbrojtjes, ceremonia do të mbahet në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, duke filluar nga ora 10:00.

Gara ndërkombëtare “Ushtari më i mirë 2024” është realizuar nga data 22-26.04.2023, me pjesëmarrjen e FSK-së dhe shteteve partnere.