Nis protesta e organizuar për të drejtat e punëtorëve

Ka filluar protesta e paralajmëruar nga BSPK me rastin e Ditës së Punëtorëve, 1 Majit në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Protesta ka filluar nga ora 11:00 me kërkesat për Marrëveshjen Kolektive, për rritje të pagës minimale, për skema pensionale si dhe për sigurime