Shoferi kosovar që ka 16 mijë euro gjoba të trafikut

Të gjithë qytetarët e Kosovës të cilët janë vozitës të ndonjë automjeti mund të shohin se sa janë gjobat e tyre të komunikacionit.
Formulari në fjalë është ‘online’ duke dhënë të dhënat personale dhe duke marrë si rezultat të gjitha informacionet se kur jeni gjobitur, sa është shuma e gjobës dhe gjithçka tjetër.
Por ajo çfarë ka publikuar dikush në rrjetet sociale është shumë interesante. Vetëm një person, ka arritur që të mbledhë gjoba të komunikacionit në vlerë 16 mijë e 450 euro dhe disa të tjera të dërguara në Gjykatë.Në një fotografi të publikuar online, kuptohet se të gjitha këto gjoba personi në fjalë, i ka nga viti 2016.