Sheqeri, orizi e karburantet – ndryshojnë pak çmimet e artikujve bazë ditëve të fundit

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar çmimet ditore të artikujve bazë nga 28 marsi deri më 3 prill.

Orizi është një nga produktet çmimi i së cilit ka ndryshuar gjatë kësaj kohe. Nga 1 euro e 19 cent sa ishte të hënën e kaluar, në 1 euro e 5 cent dje.

Ndërsa sheqeri ishte 4 euro e 50 cent ndërsa tani është për 14 cent më lirë.

Çmimet e patateve dhe karburanteve kanë ndryshuar po ashtu.

Më poshtë mund ta shihni tabelën me çmimet e ditëve të fundit për produktet bazike, ku disa prej tyre nuk kanë ndryshuar.