Sferka në mbështetje të kandidatit të tyre për deputet nga NISMA Socialdemokrate

Naser Gashi, do të garojë në zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit. Ai do të jetë pjesë e listës së NISMA Socialdemokrate. Shkruan Klina info

Gashi sot mori besimin e bashkëvendasve të tij në Sferkë, të cilët ia dhanë mbështetjen e ai u premtoi se do të jetë zëri i tyre dhe do të punojë me ndershmëri e përkushtim.

NISMA Socialdemokrate, dega në Klinë shkruan për mobilizimin e Gashit në Serkë.

Ky është postimi:

Sferka i dha mbështetje të fuqishmë bashkevëndasit të tyrë, kandidatit për deputet nga NISMA Socialdemokrate z.Naser Gashi.
Po ashtu prezent në këtë bashkebisedim ishtë edhe zv.ministri i puneve të jashtmë z.Bekim Brestovci. /Klina.info/

#nembrojtjetevleravekombetare