Klinaku paralajmëron ftesa të tjera nga Specialja

Ushtruesi i detyrës së OVL-UÇK-së, Faton Klinaku ka thënë se kohëve të fundit është shpeshtuar ardhja e ftesave nga Gjykata Speciale,

Ai tha se tani mund të ftohet secili pjesëtar i UÇK-së.

“Qëndrimi jonë si OVL e UÇK-së ka qenë dhe është se nga një gjykatë politike mund të ftohet secili pjesëtar i UÇK-së“, u shpreh ai.

Tutje Klinaku tha se lufta për liri është e drejtë e çdo populli të robëruar dhe nuk ka gjyq që e dënon.

“Para bankës së akuzës duhet të gjendet pushtuesi serb e jo lufta jonë çlirimtare