Salih Morina mobilizon nëndegët e LDK-së në Malishevë

Salih Morina, kandidat për deputet në LDK po vazhdon takimet me qytetarë, degë e nëndegë në mobilizim për zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit.

Sot ishte në disa nëndegë në Komunën e Malishevës, ku edhe mori mbështetjen për rrugëtimin e LDK-së.

Ky është njoftimi i Morinës në FB.

Sonte, takimet i vazhduam me Nëndegën e Banjës, Kravasarisë, Senikut, Pagarushës dhe Maralisë!
Edhe në këto Nëndegë morëm mbështetje dhe përkrahje në rrugëtimin tonë për Shtetin Shtet!

#LDK132

#SalihMorina74