Rrëzohet një person nga kati i 4 në konviktin nr.2

Para pak çastesh është rrëzuar nga kati i 4 i konviktit numër 2. Personi në fjalë ka qenë i karantinuar dhe nuk dihet më tepër rreth gjendjës së tij, raporton Klina info

SHARE