Robin Krasniqi-Jorge Silva, kryhen matjet

Kanë përfunduar matjet e boksierëve Robin Krasniqi dhe Jorge Silva, para meçit të nesërm të dyshes në Augsburg të Gjermanisë.

Që të dy boksierët, ku meçi i tyre është kryesori nesër, kanë kompletuar me sukses matjet e tyre, raporton KosovaPress.
Nesër (4 maj) boksieri shqiptar, Robin “Haxhi” Krasniqi i rikthehet ringut për t’u përballur me boksierin portugez, Jorge Silva.
Kjo do të jetë lufta numër 61 në karrierën profesionale të Krasniqit në boksier.

LigësBoksierët e mëposhtëm do të marrin pjesë në luftimet paraprake:
Melina Maibaum 7-0-0 (Super Batamweight)
Kushtrim Tahirukaj 5-0-0 (Super e mesme)

Franklyn Dwomoh 5-0-0 (i lehtë)

Isuf Kelmendi 3-0-0 (Super e mesme)

Andreas Weber 7-0-0 (Super e mesme)
Atdhe Delijaj 4-0-0 (pesha e lehtë)

Erion Veseli – debutim profesional
Jamshid Nooristani 8-1-1 (super peshë e lehtë)